A szexi Vivienért rajong Nigéria és Amerika is2015-02-10 11:31

A szexi Vivienért rajong Nigéria és Amerika is

2015.02.10. 08:45 | Bors
 
Még csak 17 éves, de máris felkeltette a legnagyobb modellügynökségek érdeklődését Vivien Temitope Aruwa.

A nigériai apától és magyar anyától származó lány – aki egyébként amerikai állampolgár is – elsősorban a közösségi oldalaknak köszönheti ismertségét, de máris számos portfólió készült a Miamiban élő egzotikus szépségről.

Vivien természetes közegében, a tengerparton
Vivien természetes közegében, a tengerparton

A kiváló adottságokkal rendelkező lány folyékonyan beszél magyarul, és még magyar útlevele is van, amit meg is mutatott követőinek. Noha Vivien Magyarországon született – hároméves korában az Egyesült Államokba költözött a család –, Nigéria ennek ellenére máris jogot formált rá, és az ottani bulvárlapok állandóan beszámolnak róla, mint az egyik legnagyobb honi sztárról.

Hagyományos nigériai népviseletben
Hagyományos nigériai népviseletben

Vivien fiatalon tánccal alapozta meg bomba alakját, de rengeteget sportol is emellett. Kedvence a könnyűbúvárkodás. Sokat utazik, Magyarországra is rendszeresen ellátogat. Egy éve kezdett modellkedni, ennek ellenére máris szép karriert futott be.

Fantasztikus testi adottságai vannak
Fantasztikus testi adottságai vannak

Az elmúlt években egyébként olyan magyar világsztárok futottak be a szakmában, mint Palvin Barbara és Mihalik Enikő. Lehet, hogy hamarosan Vivient is közöttük emlegethetjük.