Dj Seherezade

Nagy Vivien Seherezádé 1990. október 6-án született Budapesten, Magyarországon. A Nagy Vivien Seherezádé Bernadett az anyakönyvezett neve. A Vivien nevet apukája szerette volna, a Seherezádéhoz viszont anyukája ragaszkodott, Ditti, aki kiskorában mindig az 1001 éjszaka meséit olvasta az anyukájával, Seri nagymamájával, és már akkor megígérte, hogy ha lánya születik, Seherezádé lesz a neve. Védőszentje pedig Szent Bernadett, és azért a Bernadett a harmadik neve.
5 évfolyamos emelt olasz képzésben vett részt a gimnáziumban, ahol elsajátította az angol és olasz nyelv rejtelmeit egyaránt. Nagymamája nevelte föl, akire nagyon büszke, hiányzik neki, és egyébként neki köszönheti, hogy Seri az, aki.


A nagy változás
2011-ben jelentkezett a Való Világ 5 szériájába, ami Magyarország legsikeresebb televíziós reality showja évek óta. A villába a szenvedélyes nő kategóriába került be. Seherezádé eddig is szerette a csillogást és a kamerákat, sőt, kiskora óta vágyott erre, melyet a Való Világ meg is adott neki. A műsor alatt egy játék során egy CKM fotózáson vehetett részt, melynek köszönhetően megmutathatta gyönyörű alakját az ország számára, nem csak a kamerákon, hanem a nyomtatott médián keresztül is. A CKM 2012. január-februári számukban láthatjuk a villában készült képeit. 2011. december 11-én a Való Világ 5 Bokszgáláján "Szőke Ciklon"-ként lépett fel, mellyel bebizonyította, hogy a csöpp teremtésben mekkora akaraterő, energia, lelkesedés összpontosul, és ellenfelét legyőzte. Elnyerte a harmadik legjobb játékos, illetve a legjobb női játékos "First Lady" címet. A villában 163 napot töltött.
Közszereplőként rengeteg felkérést, haknikat kap, talán a Való Világ 5. szériájának a versenyzői közül a legtöbbet, és a legszínesebbeket. Több városba hívják a helyi szórakozóhelyekre bulizni, hogy mindenki megismerje, és ő is kipihenje az 6 hónap fáradalmait.

2012. március 5-én Poppy by Beauty and Love márka fotózásán járt Béres Anettel (VV Anett), VV Csabával és Amina Malakonával.
2012. március 16-án a Misso divatbemutatóján járt VV Anettel, VV Veronikával, VV Zsófival és Bognár Nikivel, akit az Éden Hotelből ismerhetünk.
Sok teendője mellett rendszeresen tartja a kapcsolatot a rajongóival, akik nap mint nap figyelemmel kísérik a lányt a hivatalos oldalán.


Az igazi út
Seherezádé miután kijött a villából, nagyon sokat gondolkodott, hogy mivel foglalkozzon hosszabb távra nézve. Barátnője, Cser Franciska, akivel Olaszországban nagyon sok időt töltöttek együtt, már évek óta lemezlovasként dolgozik, Djane Kekka névvel. Az inspiráció innen ered, hiszen Seherezádé már a villa előtt is kacérkodott a gondolattal, hogy megtanulja a DJ szakma rejtelmeit és beáll a pult mögé és nem csak táncol a zenére, hanem maga is szórakoztatja az embereket. A villalét után, amint ideje engedte, azonnal nekiállt a felkészülésnek, tanulásnak és Dj Steffnek köszönhetően el is sajátította a mesterséget, és már magabiztosan áll a pult mögött, napjaink legjobb slágereit pörgetve, mixelve a magyar és külföldi klubok vendégeinek. Sehi a slágeres house műfajt preferálja, de a későbbiekben az RnB és Dance zenei stílusok felé szeretne nyitni. Ehhez persze kitartóan gyakorol és napról napra fejlődik, hogy a szakma elfogadja és befogadja köreibe, melyet nagy megtiszteltetésként fogna fel a fiatal lány.Video