Jolly és Suzy

Tarcsi Zoltán, művésznevén Jolly, énekes, zeneszerző és műsorvezető. Első albuma 1999-ben jelent meg akkor még Románcok néven. Legújabb albuma, a Csinibaba idén jelent meg, melyen duettet énekel Kis Grófóval. Jelenleg a Nóta tv-n vetített Pertu partit vezeti. 

Jolly 1978. október 28-án született Budapesten Tarcsi Zoltán néven. Már hét éves kora óta dobol, később elkezdett gitározni és zongorázni is. Zongoristaként végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán. Az éneklést iskola nélkül saját maga módján sajátította el.

Karrier:

Sokáig pincérként dolgozott, és a munkatársaival, egyben barátaival alapítottak egy zenekart 1997-ben. Nevük ekkor még nem volt. 1998-ban felvették a Románcok nevet, egy év múlva pedig kiadták első önálló mulatós nagylemezüket Őrülten szeretlek címmel. A megjelenés után hamarosan aranylemez lett belőle. 2001-ben elkészítették második albumukat a Táncold át az éjszakát, majd ezt követte 2003-ban a Virágoskert az én szívem című album. Kialakult a csapat végleges neve Jolly és a Románcok néven. A csapat egyre népszerűbb lett és ez egyre több televíziós szereplést jelentett számukra. Sorban készültek el a lemezek. 2004-ben jelent meg negyedik lemezük Ne sírj, ha fáj a szíved! címmel. Ötödik lemezük, mely a Virágeső címet viseli 2005-ben jelent meg. Két év kihagyás után 2007-ben adták ki a hatodik albumukat, a Kislány, ne légy szomorú!-t. 2008-ban megismerkedett Suzyval és ő lett Jolly egyik háttértáncosa. 2009-ben elkészítették közös lemezüket Románcok csillagai címmel, ezzel egyidőben megjelent Jolly Szívből szeretni című albuma is. 2010-ben jelent meg második közös albumuk Hófehér orgonák címmel. Jolly minden lemeze arany- vagy platinalemez lett. A Nóta tv csapatának kezdetektől a tagja, jelenleg pedig a Pertu parti önálló műsorvezetője, amelyben olyan előadók lépnek fel, mint Jolly, Suzy, Dupla Kávé, Győzike, Kaczor Feri, Kredenc, Márió, V-Zoy, Nótár Mary, Cairo, Jukebox Babiez, Kamy, Kis Grófó, Szabrina, Bódi Guszti, L.L. Junior, Gino, Szega&Frédó és még sokan mások. 2012-ben jelent meg új lemeze Csinibaba címmel, melyen közreműködik néhány szám erejéig Suzy is, valamint Kis Grófóval is énekel egy dalt közösen. Ez a dal a No roxa áj címet viseli.  

Magánélet:

2008-ban egy fellépésen ismerkedett meg Suzy-val (Királyvári Zsuzsanna). 2010-ben összeházasodtak és idén megszületett első gyermekük, a kis Suzy, teljes nevén Tarcsi Zsuzsanna Angelina.

Video