Szekeres Adrienn

Szekeres Adrienn Egerben született 1973. október 6-án. Az aktívan eltöltött gyermekévek után a tiszta szemű kislány komoly terveket sző. Számos szavaló- és énekverseny győzteseként, tanárai bátorítására jelentkezik az ország egyetlen irodalmi-drámai tagozatos gimnáziumába, a szentesi Horváth Mihály Gimnáziumba. Felvételt nyer, mellyel addigi életének legnagyobb álma válik valóra.  Az érettségi vizsgái után1992-ben búcsúzik Szentestől.
Új álmokat dédelget szívében az egri leányka. Érzi, hogy tehetségét igazán a zenében tudja kibontakoztatni. 1992 őszétől Sík Olga növendékeként indul meghódítani a fővárost. Az ezt követő néhány évben számos énekversenyen és fesztiválon méretteti meg magát. Egy ilyen alkalommal beleszeret hangjába a kitűnő muzsikus Bényei Tamás, a Hot Jazz Band vezetője és 1995-ben  meghívja állandó vendégnek zenekarába. Angol és magyarnyelvű albumaikon rendszeresen hallható egy-egy gyöngyszem Adrien tolmácsolásában.

1997 elején egy jazz-zenészekből álló zenekarral funky zenét játszott, amikor egyik koncertjükön megismerkedett Erdélyi Lászlóval, az Unisex együttes frontemberével. Megismerkedésük után hamar lázas munkába kezdtek, az első közösen elkészített felvétel után a Sony Music azonnal szerződést ajánlott egy nagylemezre. 1997 júliusában jelent meg az Unisex első albuma Szekeres Adriennel Szebb holnap címmel. A lemezről 5 dalt tűztek műsorukra a különböző rádióállomások (Szebb holnap, Mindenre készen, Száguldj velem, Úgy szeress, Itt a nyár újra). Három dalhoz forgattak videoklipet.

Adrien 2001-ben kiadót váltott és megjelent (2001. október 26-án), első szólóalbuma Futok a szívem után címmel, már a Tom-Tom Recordssal. A kiadóval három dalt adtak ki kislemezen a rádiók számára (Futok a szívem után, Túl késő, Forróbb a nyárnál), ebből az első kettőhöz készült videoklip

 Video